Online proeverij op zondag 28 juni: Thema bier & food

Online proeverij

Bier & food is het thema van de Schneider Weisse online proeverij op zondag 28 juni. De proeverij wordt verzorgd door Mr. Schneider Maarten Tegenbosch. Behalve bier kun je ook genieten van fijne vleeswaren, hartverwarmende chocolade en zinnenprikkelende kazen.

De online proeverijen van Maarten Tegenbosch staan garant voor informatie en entertainment. Het is nooit saai met deze bierkenner met Duitse bieren als specialiteit. Ook voor deze online proeverij is speciaal bierpack samengesteld. Dit Schneider Weisse Experience Pakket IV is nu – zo lang de voorraad strekt – verkrijgbaar in de webshop.

Worst

De online bierproeverij heeft als thema bier & food. Het combineren van bier met gerechten en snacks is helemaal hot! In de online proeverij leer je hoe simpel het is en krijg je sprekende voorbeelden. Dennis van de Ven van de gelijknamige ambachtelijke Slagerij en Worstenmakerij heeft een worst gemaakt, waarin Schneider Weisse Original TAP 7 is verwerkt. Het laat zich raden welk bier je daarbij zou willen drinken.

Kaas en chocolade

Aan de online proeverij wordt verder meegewerkt door Ton van Uden (traiteur / Kaas & Co). Hij heeft samen met Maarten een aantal fantastische combi’s gemaakt van bier en kaas. Ook Joost Vink van Chocolaterie Vink – Choco World heeft verrassende smaakcombinaties in petto. Robert van de Ven is barbecueman in hart en nieren. De creaties van zijn barbecueteam Ruige Mannen en de bieren van Schneider Weisse is een garantie voor tranen van geluk.

Check in

Mis het dus niet, de online proeverij van Schneider Weisse. Zondag 28 juni vanaf 16.00 uur via het kanaal van EventTube. Vergeet niet het Schneider Weisse Experience IV pakket te bestellen in de webshop. Want het is beter de proeverij te volgen mét een goed glas bier in de hand!

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer artikelen

Aventinus Doppelbock

Bockbier het hele jaar door!

Oktober is de maand van het Bockbier. Ooit hebben de brouwers van Nederland afgesproken dat de eerste maandag het nieuwe Bockbier gelanceerd wordt. Ondanks verwoede

Bestel hier jouw Schneider Weisse

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.