ALKOHOLFREI TAP 3

Alkoholfrei TAP 3 is genieten op een verantwoorde manier. Dorstlessend, verfrissend en vooral lekker. De nieuwe generatie bieren bewijst dat smaak ook zonder alcohol kan!

Inhoud:
12x 50 cl Alkoholfrei TAP 3

27.50

Wat maakt ALKOHOLFREI TAP 3 bijzonder

Alcoholvrij bier is waanzinnig populair. Dat geldt zeker ook voor de Schneider Weisse Alkoholfrei, een Weizen met wel de smaak, maar niet de alcohol.

Alkoholfrei TAP 3 is ontstaan na veel proberen en experimenteren. Een bier maken is niet moeilijk. Een alcoholvrij bier maken met de smaak van een alcoholhoudend bier is een huzarenstuk.

Brouwmeester Hans Peter Drexler en zijn team zijn er in geslaagd een Weizen te brouwen waarin je de alcohol niet mist. Dit donkergouden bier heeft de bekende fruitige tonen en die kenmerkende frisheid.

Alkoholfrei TAP 3 is een verantwoord bier voor vele momenten. Het bier bevat minder dan 0,5% alcohol. Bij de lunch in combinatie is dit bier verrukkelijk. Het is een uitkomst voor als je wel zin hebt in echt bier, maar om welke reden dan ook geen alcohol mag drinken.

Internationale onderscheidingen:

Karakteristieken: ALKOHOLFREI TAP 3

TAP3 - Alkoholfrei
0.5% alcohol
Gerstemout, Tarwemout
Hallertauer Tradition
Open vergisting, Geen hergisting op fles, Bovengistend
Niet gepasteuriseerd, Gefilterd
13 IBU
7g/l koolzuur
6.5% stamwortgehalte
Bierista Review: 6.7
Laatst gecontroleerd: 17/08/2020
Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.