Over Ons

Eén slok zegt meer dan 1000 woorden.

Schneider Weisse is genieten. Genieten van het goede leven, zoals de mensen in Beieren dat kunnen. Iedereen kan nu genieten van de talrijke bierspecialiteiten van Schneider Weisse. Proef het goede leven. Prosit!

Open vergisting

Met bieren van Schneider Weisse heb je echt iets bijzonders. Al onze bieren worden vergist in zogenaamde open gisttanks. Die open vergisting is bijzonder; er zijn wereldwijd maar weinig brouwerijen die op deze manier brouwen. Wij doen dit al vanaf het begin. Ook onderscheiden we ons door onze bieren niet te pasteuriseren. Dat houdt ons bier levend en smaakvol. En dat proef je.

Traditioneel en innovatief

Schneider Weisse houdt van tradities. Tegelijkertijd omarmen we nieuwe technieken en trends. Dat zie je terug in onze rijke familie Weizen-bieren. Ons vlaggenschip is Das Original. Het recept is sinds de start van de brouwerij nagenoeg ongewijzigd. Daarnaast brouwen we een Weizen die nauwelijks alcohol bevat, zodat je altijd kunt genieten van een Schneider Weisse. Telkens weer verrassen we met bijzondere specialiteiten, zoals houtgelagerde bieren uit onze barrique-kelder.

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.