Schneider Weisse Aventinusfest

Wereldberoemd is het Oktoberfest in München. Gedurende de oogsttijd worden er in Beieren veel van dit soort feesten gehouden. En daar wordt volop genoten van de specialiteiten van Schneider Weisse.

Elk jaar in maart – als er gezaaid moet worden – wordt afscheid genomen van het winterseizoen en wordt de lente begroet met het Aventinusfest. Er wordt geproost met literglazen Schneider Weisse Aventinus TAP 6. Dit krachtige bier met 8,2% is hartverwarmend en streelt de tong dankzij de de zachtzoete karameltonen.

Het Aventinusfest is uniek en een begrip bij de bevolking in Beieren. Hier geniet je van een feest met de lokale tradities. Zodra de voorverkoop start, moet je er snel bij zijn. Vaak zijn de kaarten binnen het uur uitverkocht.

Elk jaar gaat een grote delegatie uit Nederland naar het Schneider Weisse Aventinusfest. We houden je op de hoogte van alle avonturen daar via onze Facebook-pagina.

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer artikelen

Aventinus Doppelbock

Bockbier het hele jaar door!

Oktober is de maand van het Bockbier. Ooit hebben de brouwers van Nederland afgesproken dat de eerste maandag het nieuwe Bockbier gelanceerd wordt. Ondanks verwoede

Bestel hier jouw Schneider Weisse

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.