Original TAP 7: Het ideale zomerbier het hele jaar door

Het is je vast al opgevallen. We hebben onze uitstraling vernieuwd. Een eigentijds fris ontwerp, dat recht doet aan onze kwaliteitsbieren. De etiketten, de verpakkingen en andere uitingen zijn inmiddels aangepast. Onveranderd zijn en blijven de recepten van onze bierspecialiteiten.

Ons vlaggenschip is de Schneider Weisse Original TAP 7. Dit is een unieke Weizen gebrouwen volgens traditioneel familierecept. De Original heeft een geheel eigen karakter, dankzij de open vergisting en omdat er niet wordt gefilterd en gepasteuriseerd. Hierdoor blijven smaak en aroma’s behouden.

Schneider Weisse Original TAP 7 is het ultieme zomerbier. Het sprankelende koolzuur verfrist het palet. Een fris licht zuurtje van de tarwemout lest de dorst en vormt de ideale combinatie met de rijke fruitige tonen van onder meer banaan. Met 5,4% heeft dit bier een vleugje meer alcohol, maar zoveel meer smaak dan zomaar een pilsje.

Schneider Weisse Original TAP 7 is heerlijk op het terras, bij het eten en ideaal om een werkdag af te sluiten. De Original is ook een feest na een wandeling of een fietstocht. Tijdens een barbecue zorgt deze smaakvolle dorstlesser voor mooie combinaties met onder meer vis- en kipgerechten.

Niet alleen tijdens warme zomerse dagen is de Schneider Weisse Original TAP 7 je beste vriend; van deze klassieke Weizen geniet je het hele jaar door.

Geniet van het leven, drink Schneider Weisse!

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer artikelen

Aventinus Doppelbock

Bockbier het hele jaar door!

Oktober is de maand van het Bockbier. Ooit hebben de brouwers van Nederland afgesproken dat de eerste maandag het nieuwe Bockbier gelanceerd wordt. Ondanks verwoede

Bestel hier jouw Schneider Weisse

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.