Live-stream op zondag 19 april: bier proeven met Maarten

bediening

Op veler verzoek komt er een nieuwe online-proeverij. Op zondag 19 april vanaf 16.00 uur staat Maarten weer voor de camera in de Schneider Weisse Ambassade in Schijndel. Bestel nu je pakket in de Schneider Weisse-webshop en ga voor de ultieme experience.

Rockcaf├ę The Holy Cow wordt zondag weer tijdelijk omgetoverd tot de Schneider Weisse Ambassade. Van hieruit presenteert Mr Schneider Weisse, Maarten Tegenbosch, live de tweede virtuele proeverij. Je kunt zondagmiddag vanaf 16.00 uur kijken en luisteren naar Maarten. Er komen wederom mooie bieren voorbij. Deze proeverij heeft een licht educatief tintje: Maarten vertelt namelijk van alles over hop. Hoe belangrijk is dit ingredi├źnt voor de smaak? En hoe kun je de hopsmaak herkennen?

Bestel nu

Je wilt zondag vast niet met een glaasje water naar Maarten kijken en luisteren?! Wees voorbereid en bestel snel het speciale Bierconnaisseurs Experience-bierpakket en proef zondag live mee.

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer artikelen

Aventinus Doppelbock

Bockbier het hele jaar door!

Oktober is de maand van het Bockbier. Ooit hebben de brouwers van Nederland afgesproken dat de eerste maandag het nieuwe Bockbier gelanceerd wordt. Ondanks verwoede

Bestel hier jouw Schneider Weisse

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.