Maak een bierige foto en win een fatboy!

Schneider Weisse vakantie

Het is vakantie. Heerlijk tot rust komen met een goed glas Schneider Weisse op een zonovergoten terras. Wat wil je nog meer?!

Een mooie prijs winnen wellicht? Dat kan door jouw Schneider-moment vast te leggen en de foto naar ons op te sturen. Zes weken lang belonen we elke week de meest originele inzending met een fatboy. Je weet wel, zo’n heerlijke zitzak, waarin je lekker kunt wegdromen met je glas Schneider Weisse in de hand!

Inzenden

Hoe doe je mee? Heel simpel … Maak een bijzondere foto met Schneider Weisse. Dit kan een glas bier zijn, een dopje, een fles, het logo. Het maakt niet uit. Verras ons maar! Inzendingen stuur je naar maarten@schneiderweisse.nl. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Altijd prijs

Inzenden kan zes weken lang van vrijdag tot en met donderdag. Elke week maken wij op vrijdag de winnaar bekend op Facebook. Elke inzending krijgt een kortingscode van 5 euro voor een aankoop in de Schneider Weisse-webshop.

Actieperiode

De eerste week loopt van vrijdag 24 tot en met donderdag 30 juli. Op vrijdag 31 juli maken we de winnaar van de eerste week bekend en kun je foto’s insturen voor de tweede actieweek, enz. De zesde en laatste prijswinnaar maken we bekend op vrijdag 4 september.

Winnaars

De eerste weekwinnaar is bekend! Het is Ralph van Drunen. De Fatboy komt zo snel mogelijk naar je toe!

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer artikelen

Aventinus Doppelbock

Bockbier het hele jaar door!

Oktober is de maand van het Bockbier. Ooit hebben de brouwers van Nederland afgesproken dat de eerste maandag het nieuwe Bockbier gelanceerd wordt. Ondanks verwoede

Bestel hier jouw Schneider Weisse

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.