Alles uit het vat voor laatste live Experience

live proeverij

Alles – maar dan ook echt alles – wordt uit het vat getrokken voor de laatste Schneider Weisse Experience. Deze live uitzending op zondag 6 september wil je niet missen. Speciaal voor deze laatste experience is een rijkelijk gevuld bierpack samengesteld. En dan hebben we het nog niet gehad over de speciale gasten…

De Schneider Weisse Experience op 6 september wordt uitgezonden vanuit de Schneider Weisse brouwerij in Kelheim. Maarten Tegenbosch en Mark de Graaf zijn al weken bezig met de voorbereidingen voor de speciale uitzending. Zo hebben ze heel Beieren afgezocht naar een geschikte locatie, zoals je in onderstaande video kunt zien.
(tekst gaat verder onder de video)

Schneider Weisse-pul

Tijdens de live-stream die om 17.00 uur begint (na afloop van de Formule 1) worden natuurlijk diverse bieren geproefd. Het is leuk om mee te proeven. Daarom is er een speciaal Experience-pakket samengesteld. Omdat dit de laatste live-stream is, heeft Schneider Weisse flink uitgepakt. Voor slechts € 29,50 krijg je een doos vol heerlijke Schneider-bieren en een originele stenen Schneider Weisse-pul. Dit pakket wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Gasten

Kosten noch moeite worden gespaard voor deze laatste live-proeverij. De gastenlijst is nu al indrukwekkend. Natuurlijk gaan we Stefan en Susanne van Schneider Weisse weer zien. De afgelopen uitzendingen heb je ze al meermalen kunnen zien in de brouwerij. Georg Schneider – de grote man achter de familiebrouwerij – schuift ook aan. Hij vertelt over de rijke historie, maar ook zeker over wat we van Schneider Weisse in de nabij toekomst kunnen verwachten.

Burgemeester

De live-streams zijn niet onopgemerkt gebleven in Kelheim, de stad even boven München, waar de brouwerij is gevestigd. Steeds meer fans van Schneider Weisse gaan op bier-bedevaart naar deze prachtige locatie aan de Donau. De burgemeester is daar maar wat trots op. Toen hij werd gevraagd om aan tafel te verschijnen in de uitzending, zei hij onmiddellijk: “Freilich, ja ich ben gerne dabei!”

De laatste

De uitzending op zondag 6 september is de vijfde en voorlopig laatste live-proeverij. “In het begin van corona-ellende zijn we met deze proeverijen gestart. We kregen van alle kanten spontaan ondersteuning. Daarnaast kregen we heel veel positieve reacties op dit initiatief. Voor het team van Schneider Weisse Nederland was het ook een prachtige ervaring. Mede hierdoor hebben we heel veel meer mensen kunnen laten genieten van de bieren van Schneider Weisse”, aldus Maarten Tegenbosch, Mr. Schneider Weisse Nederland.

Dank

Maarten: “We zijn heel veel dank verschuldigd aan veel partijen. Te veel om op te noemen. Alle mensen die gekeken hebben en gereageerd hebben, ontzettend bedankt! Voor jullie hebben we een heel mooi pakket samengesteld! Dank ook aan Rockcafé The Holy Cow in Schijndel, dat tijdens de corona-sluiting werd omgedoopt tot Schneider Weisse Ambassade. Zonder Willy en Trudy Leuvering van WELP Software was dit project niet mogelijk geweest. Zij hebben de live uitzendingen technisch mogelijk gemaakt.”

Schneider Weisse Experience V

Zondag 6 september
Live vanuit Kelheim
Kijk via: http://eventtube.nl/schneider-experience/

Vergeet niet je Experience Pakket te bestellen!

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer artikelen

Aventinus Doppelbock

Bockbier het hele jaar door!

Oktober is de maand van het Bockbier. Ooit hebben de brouwers van Nederland afgesproken dat de eerste maandag het nieuwe Bockbier gelanceerd wordt. Ondanks verwoede

Bestel hier jouw Schneider Weisse

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.