• GRATIS BEZORGING
  • verzending BINNEN 48 UUR
  • Vers van de brouwer
  • uitstekend beoordeeld

NIEUW! AVENTINUS TAP 6 IN BLIK

Aanbieding!

De Aventinus TAP 6 is er voortaan ook in blik. Geniet nog langer van de intense aroma’s van gedroogd fruit en blauwe pruimen. Deze veel geprezen Weizen Doppelbock behoort tot de favorieten van bierkenners over de hele wereld.

Inhoud:
12x 50cl Aventinus TAP6

  • GRATIS BEZORGING
  • verzending BINNEN 48 UUR
  • Vers van de brouwer
  • uitstekend beoordeeld

33.00 29.80

Wat maakt NIEUW! AVENTINUS TAP 6 IN BLIK bijzonder

Bierkenners over de hele wereld hebben de Schneider Weisse Aventinus TAP6 bij hun favorieten staan. Deze Weizen Doppelbock is met z’n 8,2% alcohol zeker een krachtig bier te noemen. Bijzonder is dat de Aventinus ondanks zijn power en intensiteit een fris en vriendelijk bier is vol fruitige aroma’s van banaan, gedroogd fruit en blauwe pruimen.

Aventinus

Wist je dat de Aventinus TAP 6 de oudste Weizen Doppelbock ter wereld is. En waarschijnlijk ook de meest bekroonde. Dit bier heeft een rijke geschiedenis en werd oorspronkelijk gebrouwen voor in de vastentijd. Er mocht niet worden gegeten, maar drinken was toegestaan. Dan kon je dus maar beter zorgen dat je een voedzame drank tot je nam; de Schneider Weisse Aventinus TAP6 was toen al zeer geliefd.

In blik

Aan deze Weizen Doppelbock hangen tal van tradities. In Kelheim, de plaats waar de brouwerij van Schneider Weisse staat, wordt elk voorjaar het Aventinusfest gehouden. Dan wordt er een toost uitgebracht op de heilige Aventinus. Tegenwoordig geldt de Aventinus TAP 6 – naast de Original TAP 7 – als het meest populaire bier van Schneider Weisse. En dat drink je natuurlijk niet alleen in het voorjaar …En niet alleen uit de fles, maar vanaf nu dus ook uit blik!

Internationale onderscheidingen:

Karakteristieken: NIEUW! AVENTINUS TAP 6 IN BLIK

8.2% alcohol
Gerstemout, Tarwemout
Herkules
Open vergisting, Hergisting op fles, Bovengistend
Niet gefilterd, Niet gepasteuriseerd
16 IBU
7g/l koolzuur
18.5% stamwortgehalte
Bierista Review: 8.1
Laatst gecontroleerd: 11/06/2020
Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.