MIXED BOX

Dit bierpack laat je voordelig kennis maken met de beste bieren van Schneider Weisse. Dit is genieten voor elke bierliefhebber. Bestel nu en ontvang een gratis Sommelierglas.

Inhoud:
2x 50cl Schneider Weisse Original TAP 7
2x 50cl Schneider Weisse Hopfenweisse TAP 5
2x 50cl Schneider Weisse Aventinus TAP 6
2x 33cl Schneider Weisse Aventinus Eisbock TAP 9
1x 50cl Origineel Schneider Weisse Weizen glas
1x 25cl Origineel Schneider Weisse Sommelier glas

28.50

Wat maakt MIXED BOX bijzonder

Dit bierpack laat je kennis maken met de wereldberoemde bierspecialiteiten van de Duitse familiebrouwerij. Gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot met de beste mout- en hopsoorten uit de eigen regio. Dit is genieten voor elke bierliefhebber! Bestel nu en ontvang een gratis Sommelierglas.

Original TAP 7

Original TAP 7 is het vlaggenschip van de brouwerij. Deze wereldberoemde Weizen was het eerste bier van Schneider Weisse en wordt nog altijd volgens het originele recept gebrouwen. Deze zachte en romige Weizen met 5,4% is dorstlessend en verfrissend.

Hopfenweisse TAP 5

Hopfenweisse TAP 5 is een Weizen met een fris hopkarakter. De aromatische hopsoorten geven dit bier met liefst 8,2% naast een fruitig karakter ook een bloemig en kruidig tintje. Dit bier brengt het beste van een Weizen en een India Pale Ale (IPA) samen in één glas.

Aventinus TAP 6

Aventinus TAP 6 is een donkere en rijke Weizen Doppelbock van 8,2%. Dit bier was ooit bedoeld als ‘vloeibaar brood’ in de vastentijd. Nu wordt dit veel bekroonde bier het hele jaar door gedronken. Een aanrader in combinatie met vleesgerechten en desserts met chocolade.

Aventinus Eisbock TAP 9

Het meest krachtige en smaakvolle bier van Schneider Weisse is de Aventinus Eisbock TAP 9. Dit is een ge-ijsbokte Aventinus TAP 6. Dat houdt in dat er een deel van het water is onttrokken aan het originele bier. Dit levert een smaakbom van 12% op met aroma’s van blauwe pruimen, karamel en marsepein.

Schneider Weisse glazen

Al deze bieren smaken natuurlijk het best in de originele Schneider Weisse glazen. Daarom zitten er in dit pakket twee glazen: een weizenglas waarmee je optimaal geniet van de Schneider Weisse Original TAP 7. Het Schneider Weisse Sommelierglas is de gratis bonus in dit pakket! Een glas voor professionele bierproevers en biersommeliers. Zo geniet je nog meer van al die rijke aroma’s van deze weizenspecialiteiten.

Internationale onderscheidingen:

Karakteristieken: MIXED BOX

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.