MEDAL WINNERS

Dit rijkelijk gevulde pakket bevat alleen maar medaille-winnaars!

Inhoud:
3x 50cl Original TAP 7
3x 50cl Aventinus TAP 6
4x 33cl Aventinus Eisbock TAP 9
1x 50cl Origineel Schneider Weisse Glas
1x 25cl Origineel Schneider Weisse Sommelierglas

32.50

Wat maakt MEDAL WINNERS bijzonder

Bierdeskundigen belonen de bieren van Schneider Weisse regelmatig met prijzen tijdens bierconcoursen en -competities over de hele wereld. De meest bekroonde bieren hebben we voor je samengebracht in deze Medal Box, inclusief een gratis Sommelierglas!

In deze bierbox vind je de meest gewaardeerde bieren van Schneider Weisse. De Original TAP 7 is het boegbeeld. Deze Weizen wordt al vanaf de oprichting van de brouwerij volgens hetzelfde recept gebrouwen. Een winner pur sang die al die jaren echte bierliefhebbers in vervoering brengt.

Aventinus TAP 6

De Aventinus TAP 6 is een Weizen Doppelbock. Met 8,2% is dit een krachtig bier vol aroma’s van karamel en fruit. Dit bier werd oorspronkelijk gebrouwen voor de vastentijd. Het staat ook bekend als vloeibaar brood. De Aventinus Tap 6 is hartverwarmend en krachtig en toch zeer soepel en doordrinkbaar.

Aventinus Eisbock TAP 9

De Aventinus Eisbock TAP 9 is een bijzondere bierspecialiteit. Het bier is een geconcentreerde versie van de Aventinus TAP 6. De Aventinus Eisbock wordt wereldwijd geroemd om zijn intense aroma’s van blauwe pruimen, karamel, marsepein en amandelen. Deze bierspecialiteit is een echte traktatie voor iedere bierliefhebber.

Schneider Weisse glazen

Als je zulke mooie bieren in huis haalt, dan wil je natuurlijk de juiste glazen. Er is geen aroma dat je wilt missen. Standaard in deze box zit het originele Schneider Weisse glas. Als extraatje doen wij er het professionele Schneider Weisse Sommelierglas bij!

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.