HOPFENWEISSE TAP 5

Ga mee op ontdekkingstocht en ervaar het onvergetelijke genot van Hopfenweisse TAP 5. Dit is een ervaring die alle fantasieën te boven gaat.

Inhoud:
12x 50cl Hopfenweisse TAP 5

34.50

Wat maakt HOPFENWEISSE TAP 5 bijzonder

Hopfenweisse TAP 5 brengt het beste van twee werelden samen. Je proeft het fruitige van een traditionele Weizen en het hoppige van een India Pale Ale, de bekende IPA. Deze Hopfenweisse heeft het allemaal. Een verfrissend bier met een mild hoppig karakter. Dat is genieten op zijn Duits!

Meine Hopfenweisse is bier voor de echte levensgenieter, voor drinkers met een verfijnde smaak. Hier zit alles in; frisse aroma’s van hop, bloemen, kruiden zo uit de Alpenweide en natuurlijk dat volle karakter van Schneider Weisse. In combinatie met de zachte zoete moutaroma’s zijn ze een streling voor de smaakpapillen. Zo rijk en uitbundig kan een echte Weizen smaken als Schneider Weisse alle registers opentrekt! Dit is vuurwerk, zeker in combinatie met gekruide spijzen en verfijnde chocolade.

 

 

Internationale onderscheidingen:

Karakteristieken: HOPFENWEISSE TAP 5

TAP5 - Hopfenweisse
8.2% alcohol
Gerstemout, Tarwemout
Hallertauer Tradition, Hallertauer Saphir
Open vergisting, Hergisting op fles
Niet gefilterd, Niet gepasteuriseerd
40 IBU
7g/l koolzuur
18.5% stamwortgehalte
Bierista Review: 7.9
Laatst gecontroleerd: 17/08/2020
Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.