Recensies spreken boekdelen

TAP 7 – ORIGINAL

Onze bier pakketten

Speciaal geselecteerde bierpakketten inclusief originele Schneider Weisse glazen. Bestel rechtstreeks van de brouwer.

Eén slok zegt meer dan 1000 woorden!

Achter ieder bier schuilt een uniek verhaal

Unieke smaken voor fijnproevers

De beste ingrediënten

Schneider Weisse gebruikt alleen de beste ingrediënten, uiteraard uit de eigen regio. Alleen dan kun je het beste bier brouwen.

Reinheitsgebot

De bieren van Schneider Weisse zijn gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot en bevatten dus alleen natuurlijke ingrediënten.

Familiebedrijf

Schneider Weisse is een trots familiebedrijf. Dat zie, voel en proef je. De zevende generatie staat klaar om het roer over te nemen.

Open vergisting

Open vergisting is kenmerkend voor Schneider Weisse. Hierdoor kan de speciale Weizengist zijn unieke aroma's ontwikkelen.

1858
oprichting brouwerij
30000
Glazen per jaar in NL
40000
bierharten kloppen sneller
500000
fans is onze ambitie

Inspiratie en leuke nieuwtjes

Stilzitten, daar houden we niet zo van bij Schneider Weisse. We zijn altijd in beweging. Steeds met het idee om meer mensen te laten genieten van het beste wat Beieren te bieden heeft. Daarom houden we je graag middels dit blog op de hoogte van onze activiteiten.

Schneider Weisse - Georg Schneider

Het bijzondere gevoel van Schneider Weisse

‘Elke dag willen we de dingen beter doen’

Schneider Weisse is een trots familiebedrijf. Al zes generaties brouwen we onze bieren met veel liefde en vakmanschap. Dat doen we met respect voor het verleden en met de kennis van nu. Onze Original TAP 7 wordt gebrouwen volgens aloud recept. De Alkoholfrei TAP 3 is een nieuwkomer, die in sneltreinvaart de harten van bierliefhebbers verovert. Wij hebben ambitie en streven er naar om elke dag de dingen beter te doen. Op uw gezondheid!

Georg Schneider VI
Eigenaar Brauerei Schneider Weisse

 

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.