• GRATIS BEZORGING
  • verzending BINNEN 48 UUR
  • Vers van de brouwer
  • uitstekend beoordeeld

BIERCONNAISSEURS EXPERIENCE IV

Dit fijne pakket is nieuw in de succesvolle serie Schneider Weisse Experience-pakketten. Proef en geniet van al het moois dat Schneider Weisse te bieden heeft!

Inhoud:

1x Alkoholfrei TAP 3 – fles 50cl
1x Helle Weisse TAP 1 – fles 50cl
1x Festweisse TAP 4 – fles 50cl
1x Hopfenweisse TAP 5 – fles 50cl
1x Aventinus TAP 6 – fles 50cl
1x Original TAP 7 – fles 50cl
1x Aventinus Eisbock – fles 33cl
1x Marie Rendezvous TAP X – 37,5cl

  • GRATIS BEZORGING
  • verzending BINNEN 48 UUR
  • Vers van de brouwer
  • uitstekend beoordeeld

27.50

Wat maakt BIERCONNAISSEURS EXPERIENCE IV bijzonder

Dit is het nieuwste Schneider Weisse Experience. De succesvolle bierpack Schneider Weisse Experience I, II en III zijn allemaal uitverkocht. Nu hebben we een nieuwe box met daarin een fraai overzicht van al die smaakvolle Weizen-bieren die Schneider Weisse sinds jaar en dag brouwt.

Deze vierde editie is zeer gevarieerd. Je maakt kennis met de verfrissende Helle Weisse TAP 1. Aan de andere kant van het spectrum vind je de Marie’s Rendez-Vous TAP X, een zeer krachtig, rijk en intens bier, dat je niet snel zult vergeten.

Bier & Food

Ook deze keer is het bierpack gekoppeld aan een live-proeverij. Noteer zondag 28 juni – 16.00 uur – maar vast in de agenda. Mr. Schneider Maarten Tegenbosch verzorgt dan een gratis toegankelijke online proeverij met als thema Bier & Food. Alles hierover lees je in deze blog.

Proeverij

Op zondag 28 juni is er een live-proeverij bij dit Experience-pakket. Deze proeverij is gericht op bier & food met medewerking van Dennis van de Ven (Ambachtelijke Slager en Worstmakerij) Ton van Uden (Traiteur/Kaas & Co), Robert van de Ven (Ruigemannen – Chef) en Joost Vink (Chocolaterie Vink-Choco World). Meer info lees je in deze blog.

Nix 18

Ben je 18 jaar of ouder?

Speciaalbieren kopen? Dat mag alleen als je 18 jaar of ouder bent. Aan minderjarigen willen (en mogen) wij geen bier verkopen.